ГЕРБ - Сливен представи листата си, тръгва за 11-та победа с номер 11

----
27.02.2017 / 15:13

 

ПП ГЕРБ-Сливен откри официално предизборната си кампания за предсрочните избори за Народно събрание на 26 март. Десислава Танева, водач на кандидат-депутатската листа, представи акцентите в политическата програма на партията, както и своите 11 колеги, с които тръгват за 11-та изборна победа с номер 11 в бюлетината.

Листата е определена сред обширна анкета с граждани на Сливен и областта. В нея има силно присъствие на учители, лекари, икономисти и инженери. Кандидатите покриват най-болезнените сектори за обществото, които станаха акценти в предизборната програма на ПП ГЕРБ - образование, здравеопазване, социална политика, сигурност.

"ГЕРБ чу народа и обществото и разбра какво искат от нас. Ние сме в състояние да го направим и сме направили приоритизация на нашите политики. ГЕРБ предлага реални решения. Програмата е за пълен мандат и е изпълнима, възможна и прогнозируема, според цифрите за икономическия растеж, който имаме в момента. Това е реалното, възможно постижимото" - заяви Десислава Танева.

Повече от половината кандидати за народни представители на ПП ГЕРБ в Сливен са нови лица, като няма нито един, който да не е от Сливенска област. "Нито веднъж външен фактор не се е намесвал кои да са кандидатите за народни представители на хората от Сливен и как да са подредени. В тази листа няма нито един партиен секеретар, който е слаган на сто длъжности. Най-важното е, че всички сме от Сливен. Убедена съм, че това е най-доброто, което хората на Сливен могат да изберат" - каза още Десислава Танева.

Всеки един от кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ бе подкрепен от изявена личност от Сливенска област, сред които бизнесмените Петър Байчев, Тодор Дечев и Христо Стоянов, анестезиологът д-р Юлия Бянкова, нотариусът Катя Тодорова, Мариана Милева - директор на Природо-математическата гимназия и бившият директор на електротехникума Георги Далакчиев, ориентировачът Илиян Дянков и др. Те изразиха убеденост, че това са най-добрите кандидати за народни представители, които имат човешки и професионални качества да работят в интерес на Сливен в следващия парламент.

Представени бяха и 12 местни каузи, за които ще работят сливенските депутати от ПП ГЕРБ. Сред тях са довършване на пречиствателната станция за питейни води, ремонт на зала "Асеновец", превръщане на Сливенските минерални бани в модерен балнеоложки център, физкултурни салони за 3 сливенски гимназии, разкриване на филиал за обучение на агрономи в Сливен, изграждане на нов дневен център за деца с увреждания, изграждане на индустриална зона в Сливен, довършване на водния цикъл на Твърдица и др.

"Надявам се вълната на популизма да бъде овладяна. Убедена съм, че сме по-добрите и вярвам, че на 26 март в Сливен ГЕРБ ще постигне с номер 11 своята 11 –та изборна победа" - категорична бе Десислава Танева.

 

 

ПП ГЕРБ се явява с номер 11 в бюлетината на изборите.

 

Още снимки от новината

----
----
----

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев