Предприемачи ГЕРБ - Сливен залесиха четири млади елхи на различни места в града

----
15.12.2017 / 15:30

Предприемачи ГЕРБ - Сливен залесиха четири млади елхи на различни места в града. Според председателя на ПГЕРБ-Сливен Николай Колев идеята е младите дръвчета да останат за постоянно на избраните места и ежегодно да се украсяват за Коледните и Новогодишните празници. Младите елхи са засадени в градинката между булевардите “Георги Данчев“ и “Стефан Стамболов“, на кръговото кръстовище на ЖП гара Сливен, както и в градинките на Новоселски мост и Дамарски мост. Макар и да са малки дръвчетата, решихме, че трябва да бъдат украсени още тази година, каза Николай Колев и допълни, че се надява елхичките да не станат жертва на посегателства.

Предприемачи ГЕРБ осигуриха и нов елемент в украсата на площада пред Община Сливен. Това е голяма зелена коледна топка, която е разположена пред входа на общинска администрация, каза още Колев. Той заяви, че Предприемачите, съвместно с Община Сливен, всяка година ще помагат за по - празничното настроение, както в центъра, така и в кварталите на града.

По - рано по инициатива на общинските съветници от ГЕРБ Коледно дърво грейна и в сливенския квартал „Клуцохор“. 10 – метровия бор се намира на площад „17-ти януари“. Според жителите на квартала за първи път в „Клуцохор“ има коледно дърво.

Още снимки от новината

----
----
----
----
----

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев