Благодарствено писмо от читалище „Даскал Димитър Димов”

Женска фолклорна група
30.08.2010 / 14:45

Областният ръководител на ПП ГЕРБ Десислава Танева получи благодарствено писмо от ръководството на читалище „Даскал Димитър Димов” и ОУ „Петър Берон” в с. Желю войвода, по повод помощта, която оказа местната структура на ГЕРБ, за участието на три фолклорни състава на Десетия национален събор на българското народно творчество „Копривщица 2010".

„Обръщам се към вас с благодарност за навременния жест за читалището в с. Желю войвода. Благодарение на Вашето съдействие участвахме на Десетия национален събор на българското народно творчество „Копривщица 2010".

Израз на тази благодарност е достойното ни представяне: три златни медала – за младежки танцов състав, женска певческа група и индивидуално изпълнение на гайда. Освен това, жури одобри художествените състави за представяне на страната ни на фолклорен фестивал в Закопане, Полша през 2011 година.

Вашето отношение е още едно потвърждение, че и в най-трудните и несигурни моменти в живота, трябва да търсим опора и упование в корените на фолклорните си традиции,” се казва в благодарственото писмо изпратено от Цветана Башикова, председател на читалище „Даскал Димитър Димов” и директор на ОУ „Петър Берон” в с. Желю войвода.

 

Още снимки от новината

111

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев