Четири години партия ГЕРБ

gerb
04.12.2010 / 17:07

Областната организация на ГЕРБ-Сливен отбеляза тържествено четвъртата годишнина от създаването на партията. Около 300 членове, симпатизанти и приятели на ГЕРБ се събраха в ресторант „Сливен” на 3 ноември. На тази дата преди четири години бе създаден проектът ГЕРБ. Областният координатор Десислава Танева поздрави присъстващите и благодари за всеотдайната им работа. Тя изрази задоволство, че в областта е създадена здрава структура, с качествени и работещи хора. Пожела на всички здраве и сили за посрещане на предизвикателствата на времето. Гост на събитието бе кметът на Сливен Йордан Лечков. Сред присъстващите беше народният представител Диан Червенкондев, областният управител Марин Кавръков, кметове на общини и населени места, общински съветници, членове и симпатизанти на ГЕРБ.

По повод четвъртия рожден ден на партията, председателят Бойко Борисов и заместник-председателят Цветан Цветанов изпратиха поздравителен адрес до областните координатори, общинските ръководители, областните управители, кметове на общини, районни кметства, общински съветници, членове и симпатизанти на ГЕРБ в цялата страна.

„С най-искрени чувства и огромна радост Ви поздравяваме с четвъртия рожден ден на ПП ГЕРБ. Благодаря на всички за доверието, за постоянството и за усилията, с които заедно създадохме проекта ГЕРБ. За тези четири години ние доказахме на българските граждани, че в страната ни има хора, за които просперитета и сигурността на държавата са сред водещите ценности. За това време успяхме да издигнем общински съветници и кметове в голяма част от градовете на страната, самостоятелен кабинет и мнозинство в парламента. Благодаря на всички, които повярваха в нас и ни повериха управлението на България. С избора си, хората изпратиха наши представители и в Европейския парламент, които всекидневно защитават националния интерес на България в Обединена Европа. Затова сега за всички нас е от изключително значение всеки ден да оправдаваме това доверие, което ни дадоха хората. Призовавам Ви да не губите връзката с тези, които ни повериха тази голяма отговорност, защото управлението е отговорност, която всеки един от нас носи. Продължавайте да вземате решения за всичко след диалог, защото реалната комуникация се състои в изслушването един-друг и обмяната на възгледи и идеи. Политическата комуникация трябва да бъде процес на диалог между политиците и гражданите, но тя трябва да бъде и публичен дебат за обществената политика. Ние, политиците от ПП ГЕРБ, ще работим заедно с гражданите, ще участваме заедно в публичните дебати и заедно ще формираме мнение за бъдещето. Пожелаваме на всички много здраве, сили и вяра, за да докажем, че „България може!”, пише в писмото.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев