Вицепремиерът Цветан Цветанов откри офис на ГЕРБ в Котел

Котел
04.02.2011 / 09:29

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов откри офис на ПП ГЕРБ в Котел. Пред симпатизнати и членове на партията министър Цветанов изрази надежда, че в предстоящите местни избори ПП ГЕРБ ще постигне по-добър резултат от този през 2007 година.

„За мен е изключителна чест, че присъствам на откриването на поредния офис на ПП ГЕРБ. Преди два месеца открихме офис в Нова Загора и се надявам, че и този офис ще носи радост. Надявам се, че в предстоящите местни избори ще постигнем резултат, който ще бъде много по-добър от предишния през 2007 година”, заяви Цветанов.

Според него, предизборната кампания вече е започнала доста преди обичайното за стартирането и провеждането й в нормална предизборна обстановка.

„Всичко, което наблюдаваме през последните един-два месеца, ще продължи и това ще бъде ежедневието на нашите политически опоненти в оставащите месеци до местните и президенстските избори. Това обаче не трябва по никакъв начин да отслабва онова, което имаме като мотивация и желание, за да имаме един изключително висок резултат на местните избори”, допълни вицепремиерът.

Областният координатор на ПП ГЕРБ Десислава Танева също пожела успех на предстоящите избори: „Нека да си пожелаем много успехи, както на идващите избори, така и в нашата работа за обществото. Трябва да бъдем честни, трябва да бъдем открити и да работим в полза на обществото. Винаги бих помогнала на котленци, с това, което ми е по силите, като областен ръководител на ПП ГЕРБ”.

На откриването на офиса присъстваха още областният управител на Сливен Марин Кавръков, кметът на Нова Загора Николай Грозев, общинските ръководства на партията, общински съветници, членове и симпатизанти на партията.

Новият офис на ПП „ГЕРБ” в Котел се намира на ул „Г. С. Раковски” 47.

Още снимки от новината

Котел
Котел
Котел

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев