Министърът на спорта Свилен Нейков посети Сливен по покана на Десислава Танева

001
29.05.2011 / 14:36

Министърът на спорта Свилен Нейков посети Сливен по покана на Десислава Танева

Министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков откри турнир по стрийтбол организиран от МГЕРБ-Сливен. Проявата е по повод Международния ден на детето – 1 юни. Турнирът се проведе на 29 май от 10:00 часа в двора на III СОУ „Д-р Иван Селимински”. Участваха над тридесет деца и младежи, разпределени в две възрастови групи под и над 16 години. Всеки отбор бе от трима състезатели, които играха до седем точки за победа. „Надявам се да направите едно добро състезание, в което да покажете умения, качества и възможности. Трябва да съчетаваме училището със спорта, за да сме силни и здрави бъдещи звезди. Успех на всички”, добави министър Нейков и подари награда на най-малкия участник в надпреварата Илиян Воденичаров на 12 години.

На откриването на турнира присъстваха още народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ Десислава Танева, областният управител Марин Кавръков и началникът на РИО Бисерка Василева.

При децата под 16 години спечели отбора на Николай Харалампиев, Александър Петков и Людмил Пашаянов. При по-големите над 16 годишна възраст спечели отборът на Траян Димитров, Цветан Цанев и Димитър Гатев. На победителите бяха връчени статуетки и грамоти от младежите на ГЕРБ.

Още снимки от новината

002
003

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев