Кръгла маса за Общата селскостопанска политика на ЕС за периода 2014 – 2020 г.

001
22.06.2011 / 15:57

Седмата кръгла маса от обществения дебат за Общата селскостопанска политика на ЕС за периода 2014 – 2020 г. ще се проведе на 24 юни 2011 г. (петък) в град Ямбол. Общественият дебат е инициатива на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Мария Неделчева и се организира съвместно с централата на ПП ГЕРБ, Министерството за земеделието и храните, Асоциацията на земеделските производители в България и най-голямата неправителствена организация на земеделците в ЕС Copa-Cogeca. Мотото на обществения дебат е „Земеделие и политика – връзката си ти!”. На дебата са поканени всички земеделски производители и животновъди от областите Ямбол, Сливен, Стара Загора и Бургас.

По време на дискусията ще бъдат представени и обсъдени Първи и Втори стълб на новата ОСП. Всички представители на земеделски и животновъдни организации, които присъстват на дискусията, ще могат да зададат конкретни въпроси към българския евродепутат и член на Комисията по земеделие в ЕП Мария Неделчева, заместник-министъра на земеделието и храните Светлана Боянова, eксперта от работната група "Зърнени култури" на Copa-Cogeca Макс Шулман и главния секретар на Асоциацията на земеделските производители в България Ивайло Тодоров. Събитието ще бъде открито от областния координатор на ГЕРБ – Ямбол и кмет на Община Ямбол Георги Славов. Приветствие към участниците във форума ще поднесе ръководителят на отдел "Последователност в развитието на селските райони" в Европейската комисия Жозефин Лорис-Хофман.

Кръглата маса ще започне в 11:00 часа на 24 юни 2011 г. (петък). Дискусията ще се проведе в Синия салон на читалище „Съгласие”, което се намира на адрес ул. "Г. С. Раковски" № 20.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев