Депутатът Десислава Танева поздрави сливенските роми за Банго Васил

Десислава Танева
14.01.2012 / 09:50

Народният представител от ПП ГЕРБ в Сливен и областен координатор на партията Десислава Танева поздрави сливенските роми по повод Василица – ромската нова година. Депутатът отправи пожелания за здраве, берекет и много късмет на всички представители на етноса в нашия регион и изрази увереност, че животът на ромите в цялата страна ще стане по-добър. В поздравителен адрес до председателя на Ромската младежка организация Стела Костова се казва :

„От името на областното ръководство на ПП ГЕРБ в Сливен честитя новата година на всички роми от нашата област и пожелавам здраве, берекет и много късмет. Нека покровителят Свети Васил да ви пази, да продължава да укрепва моста, по който преминавате на спасителния бряг и да ви носи надежда за по-добри дни. Банго Васил е ваш закрилник и заслужава почитта, която му отдавате.

През новата година нека има радост в домовете ви, хляб на трапезата и здраве за вас и децата ви. Искрено желая добруване и разбирателство, топлина и сърдечност, да няма трудности и тежки житейски изпитания. Убедена съм, че общите ни усилия ще доведат до промяна на света около нас, ще дадем сигурност на бъдещите поколения и ще превърнем мечтите в реалност.

 

Честит празник!

 

Десислава Танева,

народен представител и областен координатор на ПП ГЕРБ в Сливен ”

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев