Десислава Танева организира среща в МРРБ за бъдещето на пречиствателната станция на Сливен

Десислава Танева
18.01.2012 / 18:15

Народният представител от ПП ГЕРБ-Сливен Десислава Танева организира среща в Министерството на регионалното развитие и благоустройството за бъдещето на пречиствателната станция за питейни води в Сливен.

Днес депутатът Десислава Танева, управителят на ВиК Петър Митев и представители на общината и строителите на обекта се срещнаха с министър Лиляна Павлова. На срещата, продължила час и половина, бяха конкретизирани финансовите параметри за довършването на пречиствателната станция. Изчислено е, че са нужни 16 милиона лева за завършването на строителните дейности.

От министерството препоръчват да се търсят възможности за финансиране по програма ОПОС и ПУДООС за подобни проекти. След като се проучат вариантите, ще се проведе нова среща с искане за финансиране на обекта в Сливен.

Десислава Танева изрази задоволство от проведения разговор с министър Павлова и заяви своята категорична ангажираност към въпроса с довършването на важния за нашия град проект за изграждане на пречиствателната станция за питейни води.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев