Десислава Танева благодари на всички, които помогнаха на бедстващите след наводненията

Десислава Танева
13.02.2012 / 16:39

Народният представител от ПП ГЕРБ-Сливен и областен координатор на партията Десислава Танева благодари на всички граждани и фирми, които се включиха в кампанията за подпомагане на пострадалите от наводненията.

На пресконференция днес Десислава Танева информира, че за четири дни от Сливен са изпратени над 5 000 чифта чорапи, чорапогащници и клинове, над 100 одеала и около 100 чувала с топли дрехи за бедстващите хора. Предоставени са и консервирани храни. „Искам най-чистосърдечно да благодаря на всички сливенски граждани и фирми, които се включиха в кампанията. Моите очаквания бяха надминати и съм удивена от невероятната съпричастност, която показаха сливналии. Трагедията е голяма и съгражданите ни показаха, че независимо от напрегнатото си ежедневие, в такива нещастия, могат да бъдат съпричастни. Благодаря на всички още веднъж. Нашият областен център координира действията си с централния кризисен щаб и всяка вечер се изпращаха съответните помощи”, допълни Танева.

Тя, заедно със своите колеги - народните представители Юлиана Колева и Диан Червенкондев, се срещна с журналисти от сливенски медии, за да представи приоритетите на ПП ГЕРБ за 2012 година.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев