МГЕРБ-Сливен организира областна Политическа академия

---
17.02.2012 / 17:47

Първа областна Политическа академия за младежите от ПП ГЕРБ-Сливен ще се проведе на 18 и 19 февруари. Темите са «Принципи на успешното управление» и «Политическа култура». Проявата се организира от областната организация на МГЕРб и ще се проведе в хотел «Спорт Палас» в Сливен. В нея ще участват представители на младежките организации на партията в общините Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица. Откриването е на 18 февруари от 10 часа.

Приветствие към участниците ще отправи народният представител, председател на комисията по земеделие в Народното събрание и областен координатор на ПП ГЕРБ в Сливен Десислава Танева.

Същия ден ще се обсъжда темата «Принципи на успешно управление». Лектори ще бъдат народният представител и член на правната комисия в парламента Юлиана Колева и председателят на Групата общински съветници от ГЕРБ и член на областното ръководство на партията в Сливен Димитър Митев.

За 19 февруари в програмата е включена темата «Политическа култура», по която ще говори Стоян Марков - член и учредител на ПП ГЕРБ, магистър по политически мениджмънт и публични науки, завършил Българското училище за политика.

За участниците са предвидени интерактивни игри по двете теми, решаване на казуси, свързани с успешното управление и най-добрите решения в определени ситуации. Ще се дискутират и въпроси, свързани с лидерството, екипната работа и ефективната комуникация с медиите и обществото.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев