МГЕРБ- Нова Загора организира областен футболен турнир

---
23.04.2012 / 11:03

Младежката организация на ГЕРБ в Нова Загора бе инициатор на футболен турнир, който събра на едно място младежи от Сливенска област. Турнирът се проведе на 21 април на спортната площадка с изкуствена настилка в село Млекарево. В надпреварата се включиха представители на Нова Загора, Сливен, с. Млекарево и с. Сборище – община Твърдица. Първият съдийски сигнал, с който бе дадено начало на надпреварата, прозвуча в 18:00 ч.

Жребият отреди първи да премерят сили отборите на Нова Загора и Сборище. В тази среща новозагорци загубиха от своите противници с 11:2 гола. Втората среща бе между отборите на Сливен и Млекарево, завършила с резултат 2:3. От 19:00 ч. започна и полуфиналната среща, в която сили за III и IV място премериха отборите на Сливен и Нова Загора. И в тази среща новозагорци бяха пометени от противниците си с 11:4 гола. Резултатите от предварителните надпревари отредиха на финал да се явят отборите на с. Млекарево и с. Сборище. Срещата завърши с 5:0 за с. Сборище. Така при крайното класиране I място зае Сборище, II място –Млекарево, III място – Сливен и IV място за Нова Загора.

Отборите получиха грамоти за участие. За най-добър вратар и най-добър голмайстор бяха отличени представители на с. Сборище. Организаторите връчиха грамота за най-лош вратар на представителя на Нова Загора, който допусна най-много голове в своята врата.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев