Керанка Стамова връчи подаръци на деца от приемни семейства

---
01.06.2012 / 14:45

Общинският съветник Керанка Стамова участва в официалната церемония по награждаване на носителя на приза „Майчино сърце” в Сливен. Наградата е учредена от Сдружение „За духовни и социални дейности", Сдружение „Демократичен съюз на жените" и Фондация „Рози" – Сливен.

Целта е да се популяризират и да получат широка подкрепа и обществена гласност усилията на приемните семейства от област Сливен, приели да отглеждат в домовете си деца, лишени от родителски грижи. Тази година носител на приза е Здравка Манолова, която е приемен родител на две деца – братче и сестриче на 4 и 6 години. Тя получи наградата си – медальон с формата на сърце и грамота, от областния управител Марин Кавръков. Манолова благодари за признанието и изрази надежда, че приемните родители ще стават все повече.

На церемонията присъстваха и други приемни родители от Сливен, заедно с децата, които отглеждат. Общинският съветник Керанка Стамова подари на малчуганите занимателни игри и отправи пожелания за щастливо детство и много здраве. Майките получиха букет с цветя и поздравления за грижите, които полагат за децата.

Още снимки от новината

---
---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев