Отборът по футбол на Шивачево спечели купата на ГЕРБ

---
08.09.2012 / 21:30

Отборът на „Стандарт”-Шивачево спечели футболния турнир за Купата на ГЕРБ, който се проведе на 7 и 8 септември в град Шивачево. Второто място е за миналогодишните победители от „Гранит”-Сборище, трети са „Балкан”-Твърдица, а четвъртото място остана за отбора на „Паланките”-Бяла Паланка. Първият мач бе между „Гранит” и „Паланките”, завършил 5:0 за отбора на Сборище. Двубоят между „Стандарт” и „Балкан” бе с резултат 4:0. Така на финала за трето и четвърто място се бориха „Паланките” срещу „Балкан” – 2:5. Финалистите за първо и второ място – „Стандарт” и „Гранит” завършиха 0:0, а резултатът от последвалите дузпи е 6:5.

Футболен турнир за Купата на ГЕРБ се организира в Община Твърдица за трети път. Първата надпревара е била в село Сборище, а за втора поредна година се провежда в град Шивачево.

Турнирът бе открит официално на 7 септември от народния представител от ПП ГЕРБ и областен координатор на партията в Сливен Десислава Танева. Тя приветства присъстващите, поздрави организаторите за инициативността и пожела успех на участниците. Областният управител Марин Кавръков връчи купата на победителите в събота вечерта. На церемонията присъстваха председателят на Общински съвет-Твърдица и общински ръководител на ПП ГЕРБ Иван Петров и кметът на Твърдица Атанас Атанасов.

Още снимки от новината

---
---
---
---
---
---
---
---
----

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев