Турнир по тенис за празника на Нова Загора е под патронажа на народния представител от ГЕРБ Десислава Танева

---
13.10.2012 / 12:22

Под егидата на народния представител от ПП ГЕРБ Десислава Танева в Нова Загора се провежда турнир по тенис на корт за смесени двойки, който е част от програмата за празника на града – Петковден. Турнирът на провежда за осма поредна година в навечерието на празника.

Проявата днес бе официално открита от Десислава Танева. Тя пожела успех в надпреварата и изрази надежда, че тенисът ще се развива в града и ще добива все повече привърженици. Кметът на Община Нова Загора Николай Грозев поздрави народния представител и благодари, че спортната проява се провежда под нейния патронаж.

Председателят на тенис-клуба в Нова Загора Стоян Шатов приветства всички участници и народния представител. На откриването присъстваха още зам.-кметът на общината Галя Захариева, координаторът на ППГЕРБ-Нова Загора Сергей Радилов, общинският съветник от ГЕРБ Георги Мангъров, както и представители на младежката организация. Проявата уважи и световната шампионка по борба Станка Златева.

В турнира участват 18 смесени двойки, има представители от Бургас, Раднево, Казанлък, Сливен и Стара Загора. Десислава Танева също е сред участниците. Утре ще се играят полуфинали и финали, след което ще бъде официалното награждаване.

 

Още снимки от новината

---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев