Христо Янев от МГЕРБ-Сливен с номинация за „Човекът, който ме вдъхновява”

Христо Янев
24.10.2012 / 16:35

Христо Янев - член на младежката организация на ПП ГЕРБ в Сливен, е номиниран за инициативата „Човекът, който ме вдъхновява“. Целта на проекта е да се идентифицират новите българи, които имат положителен образ и влияние в различни области от живота в България– образование, наука, изкуство, бизнес, спорт.

Христо Янев е собственик на онлайн туроператор. Младият предприемач се занимава с гост-лекторство по маркетинг и развитие и управление на туристически дестинации.

„Като човек от туристическия бранш показва, че в България може да се развива успешен частен бизнес, с което мотивира студентите към личностно развитие и позитивизъм. Като активен млад човек Христо Янев е член на управителния съвет на Българската асоциация за алтернативен туризъм, член на Туристическата общност на Великобритания, Учредител на клъстъра „Зелена България”, член на редица НПО в България и като бивш състезател от най-висок майсторски клас учител по спортни танци, салса и бачата в танцово студио в Сливен. Този млад човек винаги те мотивира да гледаш напред и да се развиваш в България. Христо Янев е един от малцината успешни млади и високо квалифицирани предприемачи, които са се завърнали в родината. Той ще ви зареди с нестихващия си ентусиазъм, упоритост, любов към родината, лъчезарност и позитивност, които са пример за модерните хора на нашето съвремие. Христо Янев е пример как един млад българин може да се развива в родината си по начин, по който впечатлява европейските му колеги.

Чувствам се горда, че познавам и черпя опит от един такъв вдъхновяващ човек!”, пише в номинацията на Христо Янев за „Човекът, който ме вдъхновява”.

Проектът предвижда от предложените всяка седмица лица, чрез гласуване трима да бъдат определяни за финалисти. В рамките на 10 седмици ще бъдат определени 30-те вдъхновяващи личности на нашето време. Обявяването на финалистите ще бъде на 1-ви ноември - Ден на народните будители. Подкрепа за Христо Янев може да бъде дадена на адрес: http://jobtiger.tv/inspiration/person/242

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев