Съветници от ГЕРБ-Сливен участват в консултации за мерки срещу икономическата криза

20.11.2012 / 11:56

Групата на ПП ГЕРБ в Общински съвет-Сливен активно участва в консултациите за предприемане на мерки срещу икономическата криза и осигуряване на благоприятна среда за бизнеса, в името на просперитета на общината. В консултациите участват председателят на групата Димитър Митев, председателят на общинското ръководство на партията Здравко Костадинов и изпълняващият длъжността председател на ОС-Сливен Мария Григорова.

Дискусиите започнаха миналата седмица и се провеждат в постоянните комисии и по групи в ОС. Общинските съветници от ГЕРБ участват в разглеждането на конкретни предложения на своите колеги и разработване на стратегия в посока собствено икономическо развитие на общината. Сред тях са намаляването на някои административни такси и данъка за придобиване на недвижимо имущество по възмезден начин. Разглеждат се и варианти по отношение заплащането на такса смет.

Очаква се след консултациите в ОС да бъде представено конкретно решение за гласуване. Групата на ГЕРБ ще подкрепи всяко конструктивно предложение в подкрепа на бизнеса и благополучието на цялата община.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев