Eвродепутатът Румяна Желева днес ще посети Бургас

Румяна Желева
30.05.2009 / 08:11

Водачът на листата на кандидатите за евродепутати от ПП ГЕРБ и най- успешният български евродепутат Румяна Желева ще отговаря на въпроси на граждани във фронт офиса на ул. “Богориди” в Бургас от 12 до 15 часа днес. Преди това Желева ще се срещне с представители на туристическия бранш в с. Равда. Ще бъдат дискутирани темите за туризма, инфраструктурата и еврофондовете. Кандидати за евродепутати от листата на ГЕРБ ще посетят Поморие и Айтос. В Поморие ще бъде обсъден актуалният въпрос за екологията и проекта за петролопровод Бургас- Александруполис. В Айтос основните теми ще бъдат земеделие и инфраструктура.

<BR> В 19 часа ще започне митинг- концерт до Пантеона в Морската градина. Водещ на събитието ще бъде известният комик и бургазлия Тончо Токмакчиев. Друг известен бургаски музикант Стефан Лалчев ще изпълни популярни песни.

<BR> Румяна Желева ще представи петима от кандидатите за евродепутати в листата на ГЕРБ. Това са Ангел Джалъзов, Ренета Рашкова, Стефан Шилев, Станислав Петков и Росица Пенчева.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев