ПП ГЕРБ изказа съболезнования на семейството на котленския кмет Шериф Куванджъ

31.05.2009 / 13:29

Ръководството на ПП ГЕРБ Сливен изпрати съболезнователен адрес до семейството Шериф Куванджъ, кмет на котленското село Ябланово. Куванджъ претърпя снощи тежка катастрофа, в която загина неговата съпруга, а той и петнайсетгодишният им син получиха тежки травми.

 

"Приемете моите най-искрени съболезнования за загубата, се обърна към семейството Десислава Танева, председател на Общински съвет Сливен. Потресени сме от нещастието, предизвикано от поредната нелепа катастрофа."

 

Катастрофата е станала на мокър и хлъзгав път край котленското село Тича. Навлизайки в зоната на десен завой при мокра пътна настилка, водачът е загубил контрол над управлението на автомобила, навлязъл е в насрещната лента за движение и се е блъснал челно в тежкотоварен автомобил “Ивеко” със софийска регистрация. Вследствие на катастрофата е починала на място, возещата се на предната дясна седалка в лекия автомобил съпруга Куванджъ. Той е получил тежки травми и е откаран за лечение в МБАЛ-Сливен с опасност за живота. 15-годишният им син, който също е пътувал в автомобила е получил леки наранявания и е откаран за лечение в сливенската болница без опасност за живота.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев