Румяна Желева: "Политиците трябва да помислят какво ще оставят на бъдещите поколения"

Румяна Желева и Десислава Танева на детски празник в Сливен
31.05.2009 / 16:21

Подкрепата на българското семейство е залегнала в програмата на ГЕРБ, защото съзнаваме голямата отговорност, която имаме към бъдещите поколения. Младите хора и децата са коректив не само за това, което вършим, но те са смисълът на целия политически процес.” Това каза днес в Сливен водачката на евролистата на ГЕРБ Румяна Желева. Тя присъства на детски празник, посветен на Международния ден на детето 1 юни. „Като евродепутат винаги съм се ангажирала с проблемите на децата и семействата, защото вярвам, че семейството трябва да бъде подкрепяно. Европейската народна партия има много сериозна програма в тази насока. Много наболял в Европа е проблемът с демографското развитие, а България е една от най-засегнатите в това отношение държави.”, заяви още Румяна Желева. Тя допълни, че е крайно време политиците в България да престанат да мислят само до следващите избори, а да мислят държавнически за това какво оставят за следващите поколения.

 

 

Празникът под надслов „Детски празник в Европа” беше организиран от ръководството на Политическа партия ГЕРБ Сливен. На събитието присъстваха председателката на ГЕРБ Сливен Десислава Танева, кандидат –депутати от листата за европарламент от ПП ГЕРБ и от листата за национален парламент от ПП ГЕРБ Сливен, кметът на град Нова Загора Николай Грозев.

 

Шоуто зарадва особено децата на града, които искрено се забавляваха с различни игри, състезания и викторини. Всички те получиха подаръци и оставиха за спомен отпечатък от ръчичките си и имената си на специална стена.

Още снимки от новината

Румяна Желева и Десислава Танева и Николай Грозев
Моменти от празника
Моменти  от празника
Румяна Желева и Десислава Танева с млади активисти на ГЕРБ Сливен

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев