ГЕРБ откри предизборната си кампания в Сливен

представяне на кандидат-депутатите от листата на ГЕРБ
15.06.2009 / 20:21

ПП ГЕРБ Сливен откри днес предизборната си кампания. Пред препълнената зала на Драматичен театър "Стефан Киров" застанаха всички кандидат-депутати от листата на партията за национален парламент. На събитието липсваше единствено регистрираната под номер единайсет Даниела Дякова, която беше ангажирана с гастрол в чужбина.

 

Официални гости на откриването бяха кметът на Сливен Йордан Лечков, областната управителка Христина Чолакова, кметът на Нова Загора Николай Грозев, заместник-кметовете Недка Енергиева и Радост Костова, секретарят на община Сливен Петя Руменова, общински съветници на ПП ГЕРБ от област Сливен.

 

„ПП ГЕРБ излиза сама срещу всички и ние трябва да впрегнем всичките си усилия в тази битка, обърна се към препълнената зала Десислава Танева, водач на пропорционалната листа и мажоритарен кандидат от ПП ГЕРБ. Вярваме, че с помощта на всички, които ни подкрепят, ще регистрираме една изключително важна победа на 5 юли. Затова трябва да бъдем последователни в действията си.

 

Този момент е много важен за всички нас и за тези, които са решили да се кандидатират за депутати. И макар, че политиката не е начин за реализация за всички нас, единственото, което ще направим е да помогнем. Да помогнем да се подобрят условията за живот в страната с опита и знанията, които има всеки един от нас.

 

Ние можем да работим!”

 

„Гласувайки за ПП ГЕРБ, вие гласувате за размразяването на европейските фондове, тяхното справедливо, честно и своевременно разпределение в българската икономика”, каза вторият в листата Диан Червенкондев.

 

„Вярвам, че ГЕРБ ще успее да спомогне за така желаната от всички нас съдебна реформа и да внесе ред в безумния хаос, който цари в момента”, каза юристката Юлиана Колева, която е под номер три в листата на ПП ГЕРБ.

 

Своите послания към избирателите отправиха още адвокатката от Нова Загора Мариана Иванова - Николова, Галя Ченкова, финансов инспектор, Здравко Костадинов, управител и обственик на фир¬ма "Тритон", Петко Петков, инженер, собственик на "Аглика" АД -Твърдица, Бисерка Василева-директор на ПМГ "Добри Чинтулов", Пейчо Пейчев - общински съветник от ПП ГЕРБ - Нова Загора, президент на Ротари клуб в Нова Загора, д-р Димитър Павлов, началник на гастроентерологично отделение, МБАЛ "Хаджи Димитър" - Сливен и Милен Користилов, финансист, в момента кмет на новозагорското село Кортен.

 

След представянето на дванайсетте кандидат-депутати от листата на ПП ГЕРБ Сливен, на сцената на драматичния театър се качи световноизвестната оперна певица Татяна Шиварова. Събитието продължи с концертна програма на Симфоничен оркестър Сливен.

Още снимки от новината

препълнената зала
откриване кампания

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев