Обръщение на Десислава Танева

 
Уважаеми съграждани,

Основното послание на ПП ГЕРБ е всеки един от Вас, независимо от политическа принадлежност, вяра, раса, пол и образование, да изгради и защитава своя собствена активна гражданска позиция. Именно на това нашата партия гради своята политика, която се базира на правото на свободен избор, отговорността, просперитета, солидарността и справедливостта.

Ние залагаме на активната гражданска съвест, защото само мислещите, мотивирани и отговорни хора могат да бъдат пълноценни граждани и да градят своя живот и бъдещето на децата си.

Желанието ни е да мотивираме всеки един българин да повярва, че това е възможно и да заложи на управляващи, които ще ценят личността, нейната свобода, право на пълноценен живот, правото на адекватно заплатен труд, правото да се развива и просперира.

ГЕРБ залага на патриотизма и националното самосъзнание на българина. Защото само човек, които помни своето минало и традиции, знае своя род и език, може да стане достоен член на голямото европейско семейство. Ние вярваме, че членството на България в ЕС е уникален исторически шанс и работим неуморно за пълноценната интеграция на страната ни в общото европейско семейство!

Вярвам безрезервно в потенциала на сливенските граждани. Виждам в тях потомците на онзи буден възрожденски град, който е бил център на просвета и духовност в мрачната епоха на османско робство. Сливен е дал на България велики личности и ние сме носители на техния безсмъртен дух и воля.

ПП ГЕРБ е млада партия, която в Сливен съществува едва от 2006 година. За тези години към нас се присъединиха хиляди членове, активисти и симпатизанти. Създадохме структури и политически клубове във четирите общински града и в почти всички селища на областта.

Призовавам всички граждани да гласуват на предстоящите избори, да упражнят правото си на избор на личностите, които ще управляват страната. Всички ние трябва да изразим своята воля чрез вота си, да поемем отговорност към бъдещето си. България има нужда от отговорно и открито управление, което да поведе страната през тези трудни времена. ГЕРБ Ви призовава:

Да докажем, че България може!

Десислава Танева

 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев