Среща на ГЕРБ със сливенската спортна общественост

Среща със спортисти
24.06.2009 / 08:10

Кандидат-депутати от листата на ПП ГЕРБ Сливен се срещнаха снощи с представители на спортната общественост в града. В срещата взеха участие водачката на пропорционалната листа на партията и мажоритарен кандидат за област Сливен Десислава Танева, вторият в листата Диан Червенкондев и Бисерка Василева. Домакин на срещата, която се проведе в зала „Васил Левски” беше Красимир Кръстев, председател на Постоянната комисия за децата младежта и спорта към Общински съвет Сливен. Събитието бе уважено и от кмета на общината Йордан Лечков.

 

„Срещата с всички вас е важна за нас, защото в нашия град има най-добри условия за развитието на спорта, обърна се към препълнената зала Десислава Танева. Всички знаем, че това се дължи на усилията и работата на кмета на Сливен Йордан Лечков. Благодарим му за подкрепата.”

 

„През последните двайсет години спортната база в страната бе напълно разрушена, каза Красимир Кръстев. След като на кметското кресло застана Йордан Лечков, спортните съоръжения бяха възстановени, възродиха се спортове, които са традиционни за града под Сините камъни, бюджетът за спорт е увеличен 15 пъти. Предстоят довършителни дейности и изграждането на нови спортни съоръжения – терен с изкуствена настилка, тенис кортове и много други. Сливен е един от малкото градове, в който децата, учениците, младежите имат възможност да спортуват.” Кръстев посочи част от приоритетите на ПП ГЕРБ по отношение на спорта:утвърждаване на спорта за високи постижения, като средство за повишаване престижа на нацията, подобряване и изграждане на спортната инфраструктура, развитие на училищния и масовия спорт, стимулиране и поддържане връзката на младите хора с местната и регионална общности.

 

Десислава Танева призова присъстващите в залата да гласуват с бюлетина №3 и акцентира, че в листата на ГЕРБ Сливен има работещи, доказали се хора, изключително от Сливен и областта, които ще работят за своя град. Тя заяви, че спечелването на мажоритарния вот е много важно, както и убедителната победа на ГЕРБ, за да се сформира правителство, което ще работи за промяна на досегашната политика.

Още снимки от новината

Среща със  спортисти
среща със спортисти

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев