Старейшини ГЕРБ-Сливен проведоха отчетно-изборно събрание

---
26.02.2013 / 12:36

Отчетно-изборно събрание на областната структура на Старейшини ГЕРБ се проведе на 25 февруари. Беше представен отчет за дейността на организацията през последните четири години и бяха гласувани номинациите за областен координатор, организационен секретар и членове на Управителния съвет. По устав предложенията се разглеждат от Националния изпълнителен съвет. Областното ръководство на С ГЕРБ се състои от пет члена.

За областен координатор бяха предложени Рени Байкова, Красимир Балевски и Мария Тютюнджиева. За организационен секретар бяха гласувани имената на Красимир Балевски, Желязка Кирилова и Ганка Урумова. Предложенията за членове на Управителния съвет бяха за Мария Катеринска, Димитър Дачев и Живко Минчев. Гости на събранието бяха доц. Петко Танев – член на Националния изпълнителен съвет на СГЕРБ, областният организационен секретар на ПП ГЕРБ Керанка Стамова, общинският координатор Здравко Костадинов, председателят на Групата общински съветници Димитър Митев и др.

Доц. Танев заяви направи анализ на ситуацията в страната през последните дни. Той е категоричен, че последователите на ГЕРБ трябва да вървят с горно вдигнати глави, защото за времето, в което ПП ГЕРБ е управлявалапдържавата, партията се е постарала да изпълни до голяма степен всичко, което е обещала. „Имаме и някои пропуски и всеки от нас си е направил заключението, но за първи път след 89-та година управляваше правителство, което постави на съвсем други основи развитието на нашата държава, на нашето общество и на България. Страната ни застана на трето място по стабилност, за съжаление на последно място по доходи, но в желанието си да направим така, че да вдигнем авторитета на нашата държава в Европейския съюз, бяха положени всички усилия, за да оправим финансово България, за да може България да бъде едно привлекателно място за инвеститори, да може България да създава предпоставки а развитието на икономиката. За съжаление, изоставахме в една друга сфера, която отлагахме за последния момент. Сигурен съм, че утрешния ден отново ще вземем властта и отново ще управляваме България”, каза доц. Танев. Първата задача пред новото правителство на ГЕРБ ще бъде повишаването на жизнения стандарт на България, допълни той.

Още снимки от новината

Димитър Митев, доц. Танев и Керанка Стамова
---
---
---
---
---
доцент Петко Танев

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев