ГЕРБ Сливен ще участва в спортни прояви и предизборни срещи

28.06.2009 / 07:48

Днес ще се проведе финалът на футболния турнир в село Сборище, организиран от ПП ГЕРБ Сливен. Началният час на състезанието е 16.00 часа.

Още едно спортно събитие приключва днес. Финалът на Международния коломаратон Сливен-Варна-София-Сливен ще бъде от 17,30 часа на площада пред сградата на общината в Сливен. ПП ГЕРБ ще посрещне финалистите и ще връчи награди на победителите. Припомняме, че на 24 юни водачката на листата на ПП ГЕРБ и мажоритарен кандидат за област Сливен Десислава Танева даде официален старт на Международния колопробег . Тя участва в церемонията по прерязване на лентата заедно с Лазар Владиславов, член на управителния съвет на колоездачен клуб „Сините камъни" и организатор на събитието. Десислава Танева пожела добър път и успех на осемнадесетте колоездачи.

И днес продължават предизборните срещи на кандидатите за народни избраници от ГЕРБ в сливенските села. Първата от тях ще се проведе в котленското село Медвен от 17 часа. Час по-късно кандидати за депутати от партия ГЕРБ ще се срещнат с жителите на село Мокрен. Друго котленско село ще посетят от ГЕРБ в 19 часа – Пъдарево. В 20.00 часа ще започнат едновременно две срещи – в село Гергевец и село Крушаре.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев