Партии и сдружения подкрепиха ПП ГЕРБ

Десислава Танева, Божидар Кисьов и Добринка Димитрова
30.06.2009 / 19:53

„ПП ГЕРБ получи подкрепа от няколко партии съгласно споразумение на национално ниво.” Това обяви на пресконференция днес Десислава Танева, областен координатор на ПП ГЕРБ Сливен, водач на пропорционалната листа и мажоритарен кандидат за областта. „Формациите, които ни подкрепят са НДСП, политическа партия Българска социалдемокрация, БЗНС, Гражданско сдружение „Европейска визия за етническа толерантност” и Конфедерация на труда „Подкрепа”. Структурите на тези политически партии и граждански сдружения реално ни помагат в хода на предизборната кампания.”

 

„Областното настоятелство на БЗНС – Сливен декларира , че ще сътрудничи за успешната кампания за постигането на максимално представителство на ГЕРБ в Народното събрание, с цел съставяне на устойчиво, демократично парламентарно мнозинство.” Това заяви пред журналисти Добринка Димитрова, член на управителния съвет на БЗНС Сливен. „БЗНС е за качествена подмяна на политическия елит с нови лица – носители на демократични принципи, компетентни знания и отговорно национално поведение, каза още Димитрова. БЗНС- Сливен призовава всички свои членове, симпатизанти и всички честни и достойни граждани да подкрепят с гласовете си ПП ГЕРБ. Да не разпиляваме потенциала на демократичния си вот и да потвърдим европейското развитие на родината ни!”, апелира Димитрова.

 

„На 14 май, тази година в София КТ „Подкрепа” оцени управлението на тройната коалиция като неуспешно, корумпирано и престъпно, заяви Божидар Кисьов от КТ „Подкрепа”. Считаме го за провалило усилията на българския народ за успешно интегриране в Европейския съюз. КТ „Подкрепа” е синдикална структура и има симпатизанти и на други партии. Ръководството на регионалния съюз в лицето на Емил Петков и в мое лице създаваме паралелна структура за изборите, помагайки на ГЕРБ. България навлиза в един нов етап на развитие, съчетан с проваленото управление на тройната коалиция и световната финансова криза, която се очаква да достигне своя пик през есента и зимата. Съществува реалната опасност страната да бъде изправена пред нова политическа криза. Според нас единственият вариант да избегнем трагични последствия за българския народ е убедителната победа на ПП ГЕРБ.”

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев