8 март с ГЕРБ-Сливен

---
08.03.2013 / 17:25

Представители на областното ръководство на ПП ГЕРБ-Сливен посетиха селата Чинтулово, Голямо Чочовени и Тополчане по покана на организаторите на тържества по повод 8 март. Народният представител и областен координатор на партията Десислава Танева посети Тополчане. В тържеството участваха със своя програма самодейци от читалището в кв. „Дружба” в Сливен. Те се изявяваха с театрални етюди и изпълнения на певческата група „Градски хубавелки”.

Общинският председател на партията Здравко Костадинов и председателят на Групата общински съветници Димитър Митев бяха в Чинтулово. Те се срещнаха с представители на двата пенсионерски клуба. В Голямо Чочовени присъстваха на празника на жените от читалището.

Младежи от ГЕРБ-Сливен подаряваха цветя на майките, които получават храна за децата си от Детска кухня. Други представители на младежката организация поднесоха цветя на служителките на пазара в Сливен.

От общинската организация в Котел също подеха инициатива за 8 март и поздравиха с празника жените от пенсионерския клуб.

Още снимки от новината

---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев