ГЕРБ в Жельо войвода

Среща в село Жельо войвода
03.07.2009 / 09:41

Кандидат-депутати от листата на ПП ГЕРБ Сливен посетиха вчера сливенското село Жельо войвода. Пред повече от сто души, събрали се на площада в селото се изправиха водачката на листата и мажоритарен кандидат Десислава Танева, и кандидатите за народни представители Диан Червенкондев, Юлиана Колева, Галя Ченкова, Здравко Костадинов, Бисерка Василева и д-р Димитър Павлов.

„Благодаря на жителите на село Жельо войвода за участието в местния вот преди година и половина, когато избрахте хора, които могат да управляват добре, обърна се към присъстващите Десислава Танева. Надявам се да направите същото и на 5 юли.”

Тя представи участниците в листата на ГЕРБ и заяви:”Ние сме поканени от Бойко Борисов, за да работим и да осъществим програмата на партията. Ние ще работим в полза на държавата и хората, а не в полза на политическата класа и управление. Нека на пети юли да докажем, че в България резултатите от изборите са по волята на гражданите, а не от етнически,манипулиран и платен вот.”

Десислава Танева представи още приоритетите на ПП ГЕРБ за селското стопанство и аграрния сектор. Тя обясни, че партията акцентира върху земеделието като потенциален отрасъл, който да възстанови българското производство и вътрешен продукт.

След разговора с хората, на площада в Жельо войвода се изви голямо хоро, на което се хванаха и кандидатите от ГЕРБ.

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев