Нова Загора заяви подкрепа за ГЕРБ

Закриване кампания на ГЕРБ в Нова Загора
03.07.2009 / 10:47

ПП ГЕРБ закри снощи предизборната си кампания в град Нова Загора. Пред стотици новозагорци, събрали се пред Културния дом в града, застанаха всички депутати от листата на партията. Събитието бе уважено и от кмета на града Николай Грозев.

„Ние обещаваме, че ще работим, каза от името на ГЕРБ Галя Захариева, заместник-кмет на община Нова Загора, която представи кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ. Обещаваме, че ще се постараем да направим първата, най-решителна крачка, за да може държавата ни да излезе от хаоса, в който е попаднала. Обещаваме да изведем на първа позиция законодателството, да направим всичко, което ще доведе по-добър живот на всеки българин. Ако всички ние се обединим около идеята, че е време да се появат нови хора, доказани професионалисти, които с работата си ще направят България европейска, истинска държава, на пети юли отбележете номер 3 и в двете бюлетини!”

„ПП ГЕРБ в Община Нова Загора спечели с най-голяма разлика евроизборите от всички общини в Сливенско над основния си политически конкурент БСП, похвали новозагорци Десислава Танева. Поздравления за всички вас, които гласувахте на 7 юни.

ПП ГЕРБ Сливен има най-добрата и професионална листа от всички политически партии, явяващи се на изборите. Всички ние сме хора, правили едно единствено нещо досега – работили сме в полза на предприятията, структурите, организациите, където сме създавали своята кариера, градили сме своя авторитет. Ако вие гласувате доверие на нашата листа, ние отново ще работим – за нашия район, за област Сливен, за община Нова Загора и другите общини, прилагайки своя опит и знание на държавно ниво.”

„Бъдете активни на 5 юли, призова своите съграждани четвъртата в листата на ГЕРБ новозагорката Мариана Николова. От нас зависи бъдещето на нашата страна. Това е начинът да участваме в управлението. Крайно време е в политиката да влязат нови лица, подготвени кадри. Крайно време е да направим всичко, за да променим статуквото.”

„Листата на ПП ГЕРБ в нашата област е олицетворение на можещи и знаещи хора, каза Пейчо Пейчев, девети в листата на партията, общински съветник от ГЕРБ Нова Загора. На предизборните срещи ние разговаряхме с много хора и разбрахме, че те са съгласни с нашите тези. Те твърдят, че България беше зле управлявана през последните години. Днес нашите политически опоненти твърдят, че избирайки тях, залагаме на сигурността, на познатото. Но кое е познатото и кое е сигурното? Сигурно е, че ако те спечелят изборите, европейските фондове ще останат химера за българския народ, че здравеопазването, образованието ще продължават да се лутат. Проблемите ни ще се умножават. Призовавам ви да гласувате за представителите на най-младата, най-популярната, най-силната политическа сила, която е в състояние да се противопостави на пагубната за държавата комбинация от БСП и ДПС. Това е ГЕРБ.”

Програмата продължи с концерт на младите виртуози от Националното училище по фолклорно изкуство „Филип Кутев” – Котел.

 

Още снимки от новината

Кандидат-депутатите от листата на ПП ГЕРБ Сливен
Площада пред Културния дом
Изпълнители от Национално училище по фолклорно изкуство "Филип Кутев"

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев