ГЕРБ закри предизборната си кампания в Твърдица

Кандидати ГЕРБ
04.07.2009 / 09:26

Със заключителен митинг-концерт ПП ГЕРБ закри предизборната си кампания в Твърдица. На събитието, което се проведе снощи пред читалище „Св.Св. Кирил и Методий”, присъстваха кандидат-депутати от листата на партията в област Сливен – водачката на пропорционалната листа на ГЕРБ и мажоритарен кандидат за област Сливен Десислава Танева, Диан Червенкондев, Юлиана Колева, Галя Ченкова, Здравко Костадинов, Бисерка Василева, д-р Димитър Павлов. Домакин на проявата беше Петко Петков, седми в листата, собственик на фабрика „Аглика” в Твърдица.

„Никой от участниците в нашата листа не се е реализирал в живота, употребявайки политическа власт, каза пред твърдичани Десислава Танева, представяйки листата на партията. Надявам се, че хората ще оценят това. Вярвам, че всеки от нас може да бъде полезен на държавата. Вярвам, че Бойко Борисов има волята да направи една силна държава, в която редът и законността ще бъдат основни характеристики.”

„Тези избори са много важни за България, не само защото ще изберем поредното правителство, а защото сме на границата процесите в България да продължат или по демократичен начин или с управление на олигархични кръгове, каза още Танева. Ще стане ясно дали платеният и етнически вот ще решават съдбата на държавата.” Тя обясни, че през последните дни се води невиждано атакуване на социално уязвимите групи от страна на определени партии с цел купуване на гласове. Десислава Танева акцентира върху важността на мажоритарния вот и призова хората да не разпиляват гласовете си за кандидати, които нямат шанс.

„ПП ГЕРБ е единствената, която може да изведе тази държава от кризата, каза пред съгражданите си Петко Петков. Ние трябва задължително да победим на тези избори, ако искаме в тази община, в тази област и държава да има просперитет.” Той призова твърдичани да гласуват с номер 3 в интегралната бюлетина, за да може ГЕРБ да събере най.голям брой гласове и да сформира самостоятелно правителство.

Още снимки от новината

Празничен концерт
Избиратели от Твърдица

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев