Журналисти: ГЕРБ демонстрираха огромна сила

08.04.2013 / 13:51

„Конференцията на ГЕРБ беше впечатляваща, по американски образец като спектакъл. Видяхме една партия, която излъчва мощ”, каза в предаването „Здравей, България” Валерия Велева, зам.-главен редактор на вестник “Преса”.

 

Главният редактор на вестник „7 дни спорт ” Юлий Москов заяви, че е много впечатлен и силно изненадан от конференцията на ГЕРБ. „Те демонстрираха огромна сила. Никой не е събирал 16 хиляди души. Това са нормални хора, не са по анцузи и маратонки, а хора, на които може да се има доверие”, смята той.

 

Според него структурите на ГЕРБ работят, гледат в една посока и вървят в една посока, а не както е ситуацията в БСП.

 

„Борисов каза нещо, което аз не вярвах, че ще чуя – че е сгрешил”, добави Москов. „Това беше представяне на листите, анонс към следващото управление, но той си призна грешките, което е невероятно”, каза от своя страна Велева.

 

По думите на Москов не можем да възприемаме политиката и икономиката като „публичен дом, в който на всеки четири години трябва да сменяме к**вите”.

 

„ГЕРБ не лъжат. Те казаха, че трябва да се работи, работи и пак да се работи, защото е криза. Това е честно и искрено отношение”, добави Москов.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев