Десислава Танева: Целта на ГЕРБ-Сливен е да спечели три мандата

Десислава Танева
09.04.2013 / 14:38

Областният координатор и водач на листата на ГЕРБ-Сливен Десислава Танева представи кандидатите за народни представители на пресконференция – Галя Захариева, Станка Златева, Марин Кавръков, Тодор Начев, Димитър Павлов, Тодор Бакалов, Коста Белов, Мариана Николова, Кристин Спасов, Даниела Павлова и Весела Качарова. Подари неотложни ангажименти на пресконференцията не присъстваха д-р Тодор Бакалов и Мариана Николова. Целта, която си поставя областната организация, е ГЕРБ-Сливен да спечели три мандата за Народното събрание. „Това е една изключително реалистична цел”, каза Десислава Танева. Тя заяви, че Сливен е имал интелигентно представителство в 41-то Народно събрание и депутатите от нашия регион са били водещи в работата на съответните комисии – по земеделие и гори, по правните въпроси и икономическата комисия. „Това, което искахме преди четири години, бе да постигнем пускане на магистрала Тракия . Радвам се, че след края на мандата това е факт”, каза Танева. През последните 3,5 години областната организация на ГЕРБ е подкрепила с общо 100 000 лева спортни клубове, читалища, неправителствени организации, състезания, ремонти и мероприятия на територията на област Сливен от субсидията на ГЕРБ. Всеки понеделник народните представители провеждаха приемни с гражданите, помогнали са на много от тях. „Гарантирам, че и през следващия мандат офиса ще е отворен не само в приемния ден, но и в останалите дни от седмицата, към проблемите на нашите съграждани, така както сме го правили, и където можем, да помогнем”, каза още водачът на листата на ГЕРБ-Сливен. Танева акцентира върху постигнатото в резултат на работата на народните представители – разкриването на филиал към МУ-Варна, изцяло обновената областната болница ( с проект за 8 милиона лв., с две нови отделения, ново оборудване. Един от сериозните проекти, които бяха завършени в региона по време на мандата на ГЕРБ, е ремонта на пътя Твърдица-Елена. Също така бе преработен и проектът за водния цикъл на Сливен.

Десислава Танева подчерта, че основния приоритет на ПП ГЕРБ за следващия мандат е повишаване стандарта на живот на гражданите. «Запазихме икономическата стабилност в трудно време. В новия порграмен период единственно нашата страна ще има повече европейски средства. Ще запазим плоския данък от 10 процента, ниското данъчно облагане. Принцип в нашата програма е възстановяване в 7-двенен срок на ДДС за изрядните фирми. Ще продължим политиката за подкрепа на интензивните производства в България, която първо започна правителството на ГЕРБ. Предвижда се 150 милиона общо финансиране за създаване на работин места и намаляване на младежката безработица», допълни Танева.

Тя бе катогерична, че ГЕРБ ще води позитивна кампания. Според нея ключът към успеха на едно общество са позитивизъм, реализъм и стремеж да изградиш нещо за района си, за държавата си. «Всяко обръщане може да доведе само до деконструктивизъм и до все по-лошо състояние. Убедена съм, че рано или късно позитивизма в политическите кампании и във всеки гражданин, ще победи». Десислава Танева благодари от името на областната организация, че централното ръководство на партията прие предложенията на местните структури и се съобрази с желанията на хората.

Още снимки от новината

Кристин Спасов, Весела Качарова, Даниела Павлова, Марин Кавръков, Галя Захариева и Десислава Танева
Станка Златева, Тодор Начев, Димитър Павлов и Коста Белов
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев