Десислава Танева, ГЕРБ : Всеки трябва да даде своя дан в полза на обществото

---
14.04.2013 / 14:22

С преклонение пред саркофага на великия българин Георги Сава Раковски в Пантеона на Раковски и българските възрожденци в Котел стартира предизборната кампания на ПП ГЕРБ-Сливен.

Водачът на листата Десислава Танева и кандидатите за народни представители се включиха в честванията по повод 192 години от рождението на революционера. Бяха поднесени венци и цветя от името на областната организация на ГЕРБ. В книгата за почит пред портрета на Г.С. Раковски бе написано : „Поклон пред великия българин, радетел за свободата на България. От ПП ГЕРБ-Сливен”.

„Скъпи приятели, нека предизборната кампания и времето, в което ние ще кажем, че бяхме по-добри от всички останали, да започне с дълбок поклон към личностите, които са се борили за нашата национална идентичност и държава. Нека в името на тяхната памет и борба, всеки от нас, според своите възможности, даде своя дан за доброто на обществото. Поклон!”, каза Десислава Танева при поднасяне на цветя пред саркофага на Раковски.

 

По-късно, пред симпатизанти и членове на партията, тя пожела успех на изборите и благодари на всички, които работят в името на добрата кауза и представи всеки от кандидатите за народни представители от листата. Танева подчерта, че листата е в резултат от предложения на местните структури и Изпълнителната комисия се е съобразила изцяло с желанието на областната организация.

Тя бе категорична, че ГЕРБ няма да дава празни обещания. „Лично лидерът на партията Бойко Борисов заръча всичко, което можем да направим и което ще предложим, да е изпълнимо и утре ще държи отговорен всеки от нас”, каза Танева. Тя изрази задоволство от факта, че кандидатите за народни представители са съпричастни към проблемите на обществото и се надява, че ще излязат с най-доброто в борбата за доверието на парламентарните избори. „Голямата битка е между БСП и ГЕРБ и трябва да спечелим с голяма преднина, защото го заслужаваме, защото сме без алтернатива от конкурентните партии”.

Десислава Танева акцентира върху направеното по време на управлението на ГЕРБ и програмата за следващ мандат. Най-важният акцент е повишаване на стандарта на живот на българските граждани чрез заложени конкретни мерки.

„Най-слабото място на нашата политика бяха ниските доходи на хората, а най-силното - запазване на финансовата стабилност на страната, което позволи България да получи увеличение на евросубсидиите. Ние няма да теглим заеми и да задлъжняваме поколенията. Ще заложим на стабилността и мерки за повишаване стандарта на хората. Доходите не се повишиха съгласно очакванията на хората. Надяваме се за следващия мандат да оправдаем тези очаквания”.

ПП ГЕРБ обещава запазване на плоския данък, запазване ставката на ДДС и 50 процента намаление на административните тежести, което да доведе до по-добра среда за работа на малкия и среден бизнес. В програмата се предвижда прилагане на обратното начисляване на ДДС за сектори, които са с потенциален риск от измама. Водачът на листата на ГЕРБ-Сливен припомни, че за първи път при управлението на ГЕРБ, България подписа пряк договор за доставка на газ с 20-процентно намаление. „Това, което направихме, а никой не посмя преди нас, е прекратяването на проекта Белене, което коства на ГЕРБ падането от власт заради кръговете, които бяха засегнати и предизвикаха протестите”.

Десислава Танева припомни, че благодарение на усилията на ГЕРБ в Котел беше запазена болничната помощ чрез разкриването на вътрешно отделение към МБАЛ „Д-р Иван Селимински”. Освен това, е одобрен проект за ремонт на общинска сграда и закупуване на апаратура за медицински център за доболнична помощ. Извършена е реконструкция

на канализация в с. Градец, водоснабден е цял квартал в село Ябланово, където жителите никога не са имали питейна вода по домовете си.

Общинската организация на ГЕРБ се е включвала всяка година в кампания през зимата за подпомагане на социално слаби хора с хранителни продукти на стойност около 10 000 лв.

Още снимки от новината

---
---
---
---
---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев