Станка Златева се включи в почистването на Сливен

Магдалена Данчева и Станка Златева
20.04.2013 / 12:26

Кандидатът за народен представител от листата на ПП ГЕРБ-Сливен Станка Златева се включи в кампанията по почистване на България. По покана на сдружение „Брезичка” тя се присъедини към екипа, който почиства район в кв. „Дружба” в града. Председателят на организацията Магдалена Данчева и граждани посрещнаха Станка Златева с хляб и сол и поздравяваха „златното” момиче на България за решението да се присъедини към тях.

„Радвам се, че има такава инициатива и хора, които искат да се включат в почистването. Това е нашият град и ако ние не се погрижим за него, няма кой да го направи. Каквото си постилаш, на това ще легнеш”, каза световната шампионка по борба. Тя призова гражданите да поддържат чистотата по местата, където живеят и по този начин възрастните ще дават пример на децата си. „Младите виждат какво правят големите и им подражават. Затова добрия пример е много важен”, каза Станка Златева.

Кандидати за народни представители от ПП ГЕРБ и на МГЕРБ в Сливен се включиха в почистването в кв. „Клуцохор”. Друг екип извърши освежаване на детска площадка в кв. „Стоян Заимов”. Представителите на ГЕРБ боядисаха съоръженията, подмениха пясъчниците и ще ремонтират счупените пейки. Същата акция бе извършена в петък в кв. „Даме Груев”.

Още снимки от новината

---
---
---
---
---
---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев