Срещи на ГЕРБ-Сливен в селата Панаретовци, Чокоба и Глуфишево

---
23.04.2013 / 13:51

Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ Сливен - Станка Златева, Марин Кавръков и Кристин Спасов, се срещнаха с жители на селата Панаретовци, Чокоба и Глуфишево. Всички присъстващи изразиха голямото си уважение към Станка Златева, някои поискаха автографи и снимки със световната шампионка. Тя от своя страна увери, че ако хората й гласуват доверие и влезе в парламента, ще помага много за развитието на спорта в България. ПП ГЕРБ предвижда приобщаване на рисковите социални групи и хората в неравностойно положение към възможностите за масов спорт чрез спортно-социални програми. Благодарение на усилията на Станка Златева, в Сливен ще бъде изградена спортна зала за състезателите по борба и джудо, по идея на спортните клубове в града.

Марин Кавръков говори за своята работа като областен управител на Сливен, за въвеждането на електронното управление в областна администрация в услуга на гражданите. Той подчерта, че ръководеното от него ведомство е единственото в страната, което се самоиздържа. Марин Кавръков е категоричен, че има необходимост от връзка на района около Кермен с магистрала Тракия и изрази увереност, че в следващия мандат на ГЕРБ това ще бъде направено.

Кристин Спасов изрази задоволство от присъствието на много млади хора на срещите по селата и интереса им към европроектите за земеделие. Той подчерта, че в програмата на ПП ГЕРБ е заложено стимулиране за поне 2 500 млади хора за създаване на собствен бизнес, с европейското и държавно финансиране. Предвиждат се и стимули за работодатели, наемащи лица под 29 години.

Още снимки от новината

---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев