Цветан Цветанов ще проведе работно посещение в областите Велико Търново, Сливен и Ямбол

Цветан Цветанов
28.04.2013 / 19:12

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов ще проведе работно посещение в областите Велико Търново, Сливен и Ямбол на 29.04.2013 г. (понеделник). В 11.00 часа Цветанов ще се срещне с офицери и сержанти от запаса в конферентната зала на хотел ,,Арена‘‘, ул. ,,Славянска‘‘ 2 във Велико Търново. В 12.30 ч. той ще се срещне с членове и симпатизанти от село Ябланово в офиса на ГЕРБ на ул. ,,Никола Въпцаров‘‘ 1, Община Котел, Област Сливен. От 13.20 ч. в Котел, Цветан Цветанов ще се срещне представители на ,,Националната Асоциация на гъбопреработватели и горски плодове‘‘ на ул. ,,Възраждане‘‘ 4. В 14.15 ч. Цветанов ще разговаря с членове и симпатизанти от село Градец, Община Котел, пред кметството на ул. ,,Димитър Ганев‘‘ 17.

От 15.00 часа председателят на Националния предизборен щаб на партията ще разговаря с жителите на град Стралджа, Област Ямбол, в централната градска част пред хотел ,,Хемус‘‘. В 16.00 ч. Цветан Цветанов ще посети Лот 4 на АМ ,,Тракия‘‘, учатъка от пътен възел Веселиново до пътен възел Воденичане, в края на готовия участък след отбивката в посока Ямбол и Петолъчката, в неасфалтираната част. От 17.15 часа зам.- председателят на партията ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Елхово, на ул. ,,Търговска‘‘ 31.

 

От 18.30 ч. в град Ямбол, на площад „Освобождение“, Цветанов ще вземе участие в предизборно събитие, което е част от програмата на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ. Пред жителите на Ямбол ще бъдат представени водачът на листата на ГЕРБ за Област Ямбол Иван Чолаков, както и кандидатите за народни представители в областта. За доброто настроение на публиката ще се погрижат Мария Илиева, Рафи, ансамбъл „Българе”, актьорите Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков, Любо Киров и др.

 

В 19.30 часа Цветан Цветанов ще присъства на предизборното събитие на партията в Сливен. Пред жителите на града ще бъдат представени водачът на листата на ГЕРБ за Област Сливен Десислава Танева, както и кандидатите за народни представители в областта.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев