В Гавраилово и Крушаре благодариха на Десислава Танева за подкрепата

---
09.05.2013 / 14:30

Предизборни срещи на кандидати за народни представители от листата на ПП ГЕРБ Сливен се проведоха на 8 май в селата Гавраилово и Крушаре. Водачът на листата Десислава Танева и кандидатите Станка Златева, Марин Кавръков, Димитър Павлов и Кристин Спасов представиха акценти от предизборната програма на партията и отговаряха на въпроси на местните жители.

Децата в Гавраилово също проявиха будна гражданска позиция с отправени питания към кандидатите на ГЕРБ. 12-годишната Мария-Магдалена попита Марин Кавръков като областен управител, защо има криза у нас и кога ще има повече работни места за младите хора в селото. Детето сподели, че Бойко Борисов е любимия й политик и ще гласува за него, когато порасне. Кметът на Гавраилово Димитър Андреев благодари лично на Десислава Танева за нейната подкрепа за земеделските производители и за местната църква.

В Крушаре жителите изразиха надежда, че тяхното село след изборите ще има депутат в лицето на шампионката Станка Златева и с най-топли чувства й пожелаха успех, но предупредиха, че постоянно ще я преследват с искания да подпомага проектите в родното си село. Кметът Димо Станков, който е председател на сдружението на общините, изказа благодарност към дейността на Танева като народен представител в 41-то НС. Исканите от кметовете промени в Закона за опазването на селскостопанската продукция са записани в законопроекта и сдружението на общините ще участва активно със своите предложения в изготвянето на законодателната рамка.

 

Още снимки от новината

---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев