ПП ГЕРБ ще коментира единствено и само официални резултати от провелия се вот

---
13.05.2013 / 01:44

ПП ГЕРБ благодари на всички български граждани, които упражниха конституционното си право и гласуваха – демокрацията и свободният избор се изразяват в това. Народът е този, който определя кой ще управлява държавата. Задължение на национално отговорните партии е да гарантират спокойствието в страната и авторитета на държавата си и да съдействат за запазването на социалния мир.

За първи път в най-новата история на България управляваща партия печели доверието на гражданите отново. Въпреки финансово-икономическата криза в Европа, въпреки икономическите и политически провокации в страната, ГЕРБ успя да запази стабилността и не се подаде на популизъм. Безспорно според резултатите на всички социологически агенции ГЕРБ е първа политическа сила.

В интерес на стабилността, спокойствието и социалния мир, призоваваме всички отговорни политически сили за търпение и категорично се противопоставяме на всички опити за манипулация на окончателните резултати. ПП ГЕРБ ще коментира единствено и само официални резултати от провелия се вот, оповестени от Централната избирателна комисия.

 
 

Copyright © 2008-2020 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев