Галя Захариева,ГЕРБ: Избирателят няма да прости липсата на действия от управляващите

Галя Захариева
14.06.2013 / 11:09

Народното събрание се ситуира и започна своята работа, но ако вярваме в народната мъдрост, че денят си личи от сутринта, както започна със скандал първия работен ден на 42 парламент, очакванията за успешния му мандат не са много големи. Това каза пред „Сливенски новини” народният представител от ГЕРБ-Сливен Галя Захариева. Според нея е притеснителен менторският и манипулативен тон на говорене от страна на управляващите партии. Тя допълни, че амбицията им на всяка цена да се чуват и приемат само техните идеи и предложения няма да доведе до нищо добро, защото колкото и да не им харесва, ПП ГЕРБ е първа политическа сила, най-много хора са гласували за нея и те няма да са удовлетворени от случващото се.

„Време е коалицията, която взе управлението в свои ръце, да покаже не с думи, а с действия – експертност, грижа към всички граждани на България, мъдрост, прагматизъм и държавническо отношение към бъдещето на страната ни. В противен случай и техните избиратели няма да им простят. Политическото говорене може да се изтърпи по време на кампании, но липсата на конкретни дела по време на управление не се прощава, нещо повече – в съвременна България гражданите търсят отговорност за това”, каза още Захариева.

 

Като учител тя винаги е вярвала, че най-доброто средство за възпитание е личния пример – този на родителите в семейството, на учителите в училище и най-важният – този на хората, избрани да водят държавата. Да си призная, докато слушам някои народни представители как говорят от най-високата, парламентарната трибуна и какво поведение демонстрират, се плаша от изводите, които си правят хората пред телевизорите и радиата. Плаша се от арогантността, лицемерието, цинизма и от влиянието, което оказват върху обществото.

Аз съм поела ангажимент към хората от нашия регион, че ще работя за тях. Какво ще успея да направя, зависи от две неща – от моята активност и от това дали за управляващите жителите на Област Сливен, които подкрепиха с повече гласове ПП ГЕРБ, ще имат право на развитие. За първото гарантирам, а за второто – времето ще покаже!”, каза още депутатът.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев