Бойко Борисов: Съсредоточаваме се в предсрочните избори и в изграждането на икономическата програма на партията

Бойко Борисов
24.06.2013 / 22:35

Доволен съм от срещата с областните структури. Tова заяви председателят на ПП ГЕРБ бойко Борисов пред Агенция „Фокус“, след среща с част от областните структури на ПП ГЕРБ. „Направих среща с голяма част от областните центрове, в които имаше разминавания в комуникацията. Доволен съм от срещата. Болшинството проблеми са наслоени през годините. Някъде са междуличностни конфликти, на други места – поради не дотам доброто разбиране на задачите на партията. Като цяло съм доволен, защото голяма част от конфликтите бяха изгладени.

 

В Хасково единодушно всички избраха Делян Добрев за областен координатор на мястото на Иво Димов. В Благоевград и Цветанов, и Хаджигаев си стиснаха ръцете, за да работят заедно, в Хасково - Иван Петров и другите, които имаха спор в партията“, съобщи Бойко Борисов. По думите му още следващата седмица той ще посети някои от областните центрове. „Имаме възможност да се съсредоточаваме по-добре в предсрочните избори и преди всичко, в изграждането на икономическата програма на партията и ползването на целия й потенциал”, посочи Борисов.

 

„На срещата присъства областното ръководство на ГЕРБ в Търговище. Благодарихме на Лили Боянова за работата й като депутат”, каза Борисов. Присъства и структурата на ГЕРБ – Пазарджик. Бях много доволен, че Иван Иванов, въпреки че не е депутат, изцяло в синхрон работи с новите депутати от ГЕРБ”, обясни председателят на ПП ГЕРБ.

 

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев