Първа копка за сграда на Природен парк "Сините камъни"

---
12.08.2013 / 13:22

Народният представител от ПП ГЕРБ-Сливен Десислава Танева присъства на официалната церемония за ефективен старт на строителството на сграда за природен парк „Сините камъни”. На терен, в северната част на пазара, ще бъде построен природозащитен туристически център „Сините камъни”, по проект, финансиран по ОП „Околна среда 2007-2013 г”. Заедно с кмета на общината Кольо Милев и народния представител Диан Дечев, Десислава Танева направи първа копка на обекта.

«Поздравявам всички с новата придобивка. Изказвам благодарност към общинския съвет и администрацията, защото бързо приключи процедурата за терена, върху който ще се постои сградата. Изпълнителите и проектантите са едни от най-добрите в Сливен и съм убедена, че сградата ще се впише в центъра на града. Природозащитният туристически център ще бъде полезен за посетителите на нашия град», каза при откриването Танева. Слово произнесоха още Диан Дечев, кметът Милев и директорът на Природен парк «Сините камъни» Ирина Петрова. Водосвет извърши негово Високопреосвещенство Сливенският митрополит Иоаникий.

На събитието присъстваха още общинският координатор на ПП ГЕРБ Здравко Костадинов, председателят на групата общински съветници от ГЕРБ Димитър Митев и др.

Още снимки от новината

---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев