Очакват над 400 участника в Национално състезание по ориентиране

---
16.08.2013 / 13:59

Тридневно Национално състезание по ориентиране ще се проведе от 16 до 18 август в района на селата Нейково и Катунище. В него ще се включат над 400 участници от страната и чужбина. Проявата се организира от клубовете по ориентиране - "Сини Камъни"-Сливен и "Диана"-Ямбол.

Състезанието ще се проведе със съдействието на Българска Федерация по Ориентиране, община Сливен, Община Ямбол, Туристическо дружество „Сините камъни”. Областната организация на ПП ГЕРБ-Сливен също се включи в организацията и осигури необходими за провеждането на състезанието консумативи.

Организаторите са предвидили специално подготвени маршрути за начинаещи и желаещи да се разходят в гората с карта и компас. Ще бъде организиран палатков лагер в района на местноста "Бараковец" - по пътя за Нейково. Главен съдия е Радостин Димитров. Осигурен е медицински екип.

Стартът ще бъде даден на 16 август от 17 ч. В събота вечер за участниците ще се включат във „Веселба под звездите”. Третият ден на състезанието ще се проведе в памет на Дилян Ибришимов.

През двата дни ще бъдат организирани игри с награди за най-малките участници!

Закриването на състезанието и награждаването на победителите ще се извърши в неделя от 13,30 ч.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев