Футболен турнир за купата на ГЕРБ се провежда в Твърдица

Марин Кавръков и Петко Борисов
06.09.2013 / 22:20

Четвъртият ежегоден турнир по футбол за купата на ГЕРБ стартира в Твърдица. Състезанието ще продължи до неделя - 8 септември. В него участват четири отбора - “Балкан”-Твърдица, “Гранит” - Сборище, “Стандарт” - Шивачево и “Буря” - Градско.

Първата надпревара беше в петък между отборите на Твърдица и Сборище и завърши 1:0 за “Балкан” - Твърдица. В събота от 17,30 ч. ще играят Шивачево и Градско. В третия ден от турнира - неделя, от 15,30 ч. ще е срещата за трето и четвърто място, а от 17:30 - за първо и второ. Награждаването на победителите е от 19,30 ч.

Старт на турнира дадоха координаторът на структурите на ГЕРБ-Сливен Марин Кавръков и заместник-кметът на община Твърдица Петко Борисов.

“Турнирът стана традиция. Надявам се догодина да има още отбори, които да се включат в него. Нека да посветим четвъртото му издание на 128-та годишнина от Съединението на България”, каза Кавръков.

Той присъства и на тържественото отбелязване на Деня на Съединението пред сградата на общината. Слово произнесе кметът на Твърдица Атанас Атанасов. Бяха поднесени венци и цветя в памет на загиналите за свободата на България.

Още снимки от новината

---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев