ГЕРБ организира кръгла маса за еврофондовете в Сливен

---
11.10.2013 / 14:06

“Европейското финансиране за периода 2014 – 2020“ е темата на първата от поредицата кръгли маси, който ГЕРБ организира по основните секторни политики от управлението на България. Форумът ще се проведе на 12.10.2013 г. (събота) в гр. Сливен и се провежда с подкрепата на Сдружение Граждани за Европейско Развитие на България и Фондация „Ханс Зайдел“.

 

По време на кръглата маса ще бъдат представени всички възможности за европейско финансиране през новия програмен период. Освен това ще бъдат разгледани очакваните промени и възможните приоритети за България в новата Обща селскостопанска политика и Програмата за развитие на селските райони за следващия програмен период 2014 – 2020 година.

 

На кръглата маса ще присъстват председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов. зам.-председателят на партията Цветан Цветанов, евродепутатът Мария Габриел, от Сливен и областният председател на ГЕРБ – Сливен и народен представител Десислава Танева, депутати от ГЕРБ от Комисията по земеделие в парламента и членове на експертната група на ГЕРБ по европейските фондове.

 

Кръглата маса ще започне от 10:00 часа на 12.10.2013 г. (събота) и ще се проведе в хотелски комплекс „Национал“ в гр. Сливен.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев