Депутатите от ГЕРБ-Сливен присъстваха на тържествената сесия на ОС

---
25.10.2013 / 14:59

„Поздравявам всички граждани и гости на Сливен с празника на града Димитровден. Пожелавам здраве и успехи. Нека духът на светците, които почитаме, да ни води в мислите и действията, да бъдем по-добри и по-обединени. Желая успехът на всеки от нас, да е част от общия успех, за да бъде по-добър живота в нашия Сливен. Хубави празници!”. Това послание отправи от трибуната на Общинския съвет в Сливен народният представител от ПП ГЕРБ-Сливен Десислава Танева по време на тържествената сесия по повод празника на града – 26 октомври. На заседанието сред официалните гости бе и народният представител от ГЕРБ – Галя Захариева.

 

Слово към общинските съветници и гостите отправи Негово Високопреосвещенство Сливенският митрополит Иоаникий. Той призова да бъдем по-добри, толерантни, да се учим от миналото и доколкото е възможно, с общи усилия, да решаваме проблемите на града.

 

Ивайло Абаджимаринов бе удостоен със званието почетен гражданин на Сливен. Той получи от кмета на общината Кольо Милев почетен знак на града и грамота за съществен принос в развитието на Община Сливен в духовната сфера. С четири почетни знака - плакет на община Сливен за принос в развитието на общината бяха удостоени посмъртно общинските съветници Радостин Русев и Александър Кренчев, бившия общински съветник, заместник-председател и областен лидер на „Българската социалдемократическата партия” д-р Венелин Йорданов, както и Любен Козлев във връзка с неговата 80-та годишнина и особените му заслуги за развитието на организирания футбол в град Сливен.

 

Програмата по случай Димитровден продължи с откриване на най-новия търговски център в Сливен. Сред официалните гости бяха Десислава Танева и общинският председател на ГЕРБ-Сливен Здравко Костадинов.

 

 

Още снимки от новината

---
---
---
---
---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев