ГЕРБ-Твърдица проведе годишно отчетно събрание

---
19.12.2013 / 12:04

Годишно отчетно събрание на общинската организация на ПП ГЕРБ-Твърдица се проведе на 18 декември. Събранието беше председателствано от Валентин Лазаров- член на общинското ръководство. Доклад за дейността на организацията представи председателят Петко Борисов. Беше направен задълбочен анализ на резултатите от изборите през месец май тази година. Беше отличена добрата работа на структурите на ГЕРБ в Оризари, Сборище, Жълт бряг, Бяла паланка и др.

 

Отбеляза се също, че през последните месеци във всички селища на общината са проведени събрания на местните структури, набелязани са конкретни мероприятия за подобряване на социалния статус и обществения живот на хората в региона. На много места структурите приемат молби за членство в ГЕРБ. Участниците в събранието предложиха интересни и конструктивни идеи както за укрепване на организацията и структурите, така и конкретни мероприятия, свързани с живота на жителите в селата и града.

 

Гости на форума бяха координаторът на структурите на ГЕРБ-Сливен Марин Кавръков и кметът на общината Атанас Атанасов.

Марин Кавръков поздрави присъстващите от името на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов и народният представител Десислава Танева и изказа своите виждания за работата на общинската организация на партията в Твърдица. Атанас Атанасов благодари за поканата, поздрави участниците и ги запозна с работата на общинската администрация и взаимодействието й с общинския съвет. Бяха изказани някои критични мнения относно работата на местния парламент в Твърдица.

Още снимки от новината

---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев