ГЕРБ с подаръци за детски градини в общините Сливен, Твърдица и Котел

---
20.12.2013 / 17:09

Общинските организации на ПП ГЕРБ в Сливен, Твърдица и Котел направиха подаръци на детски градини в трите общини. Областният организационен секретар на ПП ГЕРБ-Сливен Керанка Стамова и представители на младежката организация поднесоха играчки на детски градини в сливенска община. Малчуганите получиха топки, конструктори, кукли, камиончета и пособия, необходими за възпитателния процес в детските градини.

 

Координаторът на структурите на партията за областта Марин Кавръков и активисти на младежката организация в Котел подариха играчки в детските градини в Котел и селата Мокрен и Пъдарево.

В детска градина „Слънце” в Мокрен децата посрещнаха гостите със специална програма. Дарението приеха директорката Мария Банкова и учителката Надя Ангелова, в присъствието на кмета Манол Христов. В село Пъдарево децата от детска градина „Вела Пеева” също бяха подготвили програма и получиха подаръци в присъствието на кмета Валентин Бончев, директорката Марияна Вълкова и преподавателката Недка Митева.

 

На голямо тържество в Целодневна детска градина Котел, в което участваха четирите групи, беше представен спектакъл от Кукления театър и децата посрещнаха Дядо Коледа. Общинската организация на ГЕРБ в Котел връчи подаръците на директорката Мария-Маргарита Петрова.

 

Общинската организация на ПП ГЕРБ в Твърдица осигури по една торта за всяка група от детските градини в общината. Представители на партията връчиха тортите с лика на Дядо Коледа на директори и учители в детските градини. Подаръците получиха всички седем детски заведения в общината – в Твърдица, Сборище, Шивачево, Оризари, Козарево, Жълт бряг и Бяла паланка. Малчуганите посрещнаха своите гости с радост и ги поздравиха с коледни песнички и стихчета.

Още снимки от новината

---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев