Бойко Борисов: БСП е в паника, затова записите срещу мен излизат сега

Бойко Борисов
19.01.2014 / 23:00

„Утре готвят да пуснат един запис, който е премонтиран в студия. Надявам се да има спешни действия от прокуратурата. Защото аз вярвам в тази институция. Справят се много добре, безкомпромисни са към всички. Убеден съм, че няма да се намесят в политически интриги. Знам за това, говори се непрекъснато“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. По думите му информацията за това тече в социалната мрежа „Фейсбук“, която е единствената медия в България, която не е цензурирана.

 

„Онзи ден съм подал сигнал до прокуратурата за шантажа към мен и към другите лица. Омръзна ми като наближат избори, по един и същи сценарий да се действа и да се работи в тази държава. Аз преди малко чух господин Йовчев да казва, че МВР не било подслушвало – затова не го интересувало кой подслушва. Това е все едно да кажеш, че ако полицаите не извършват престъпления, не те интересува дали частни фирми или частни лица извършват престъпления. Така че много ги моля, ако искат да прехвърлят вината на частни компании – това е незаконно, така че най-малко МВР може да каже, че не се занимава с това. Те трябва да ги открият и съгласно законът да ги вкарат в затвора“, категоричен бе председателят на ГЕРБ и припомни, че няколко пъти Местан и Цонев и други казаха, че щели да излизат и други разговори Според Борисов МВР има огромен ресурс, много добри специалисти, а и това могат да го работят хора, които и преди са го правили. „След като Христо Бисеров беше уличен в крупни сделки, началникът му не е ли знаел? Ние трябва да гледаме с подозрения и към Местан", допълни Бойко Борисов и попита как вътрешният министър може да спи спокойно, ако има структури извън държавата, които могат да правят незаконни подслушвания.

 

„Какво ме касае АБВ мен? Ако искат да правят партия, ако искат не“, подчерта Борисов. По думите му е сигурно, че Първанов никога не е идвал в дома му в Банкя. „Ако се появи такъв запис, ще бъде насечен или компилация. Интересно ми е какво са измислили този път", обясни председателят на ГЕРБ и посочи, че само от неговия дом излизат записи. „Тези компромати срещу мен трябваше да излязат април месец преди изборите, но понеже сега БСП е в паника, затова ги пуснаха сега. Те са в паника от действията на Първанов", допълни Бойко Борисов.

 

„Прочетох в една медия, че Пламен Орешарски е ходил на гости при банкера Цветан Василев. Нека журналистите да позвънят на Орешарски и да го попитат какво прави той при Василев и защо ходи на крака при него. В медиите има жестока цензура и се съмнявам, че някой ще се обади да пита Орешарски“, заяви Бойко Борисов.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев