ГЕРБ-Сливен отдаде почит на Апостола на свободата

---
19.02.2014 / 13:41

От името на областната организация на ГЕРБ-Сливен на 19 февруари беше поднесен венец пред паметника на Васил Левски в града. Това стана по време на официалната церемония по повод 141 години от гибелта на Апостола. Присъстваха председателят на общинската организация Здравко Костадинов, председателят на ПГЕРБ Николай Колев, общинските съветници Галина Вучкова, Димитър Митев и Тодор Начев, координаторът на структурите Марин Кавръков, Бисерка Василева – член на областното ръководство и представители на младежката организация.

 

Венци и цветя бяха поднесени от кмета и областния управител, представители на различни институции, политически партии, ученици и много граждани. Група ученици от Гимназията по икономика представиха литературен рецитал за Васил Левски, а стихотворението на Христо Ботев „Обесването на Васил Левски” бе изпълнено под музикален съпровод.

Церемонията бе организирана от Община Сливен, Сливенска митрополия, Регионален инспекторат по образование – Сливен и сдружение „Мати Болгария”.

Още снимки от новината

---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев