ГЕРБ оборудва с уреди за рехабилитация ремонтирания преди няколко месеца Клуб на инвалидите в Жеравна

---
03.03.2014 / 19:56

Уреди за рехабилитация бяха доставени и монтирани от ГЕРБ-Сливен в Клуба на инвалидите в Жеравна. Това е изпълнено обещание след ремонта на помещението със средства, дарени от ГЕРБ. Подарени са уреди за раздвижване на глезенна става, на китка, на раменна става, на колянна става, дървен уред за баланс със сфера, шведска стена, въже за рехабилитация, велоергометър и др. Събитието беше отбелязано с тържество на 3 март. Присъстваха народният представител Десислава Танева, координаторът на структурите Марин Кавръков, общинският председател на ПП ГЕРБ-Котел Коста Каранашев и др.

 

Кинезитерапевтът Красимир Балевски обясни предназначението на всеки от уредите и начина на използване. Той отговаря на въпроси, свързани с двигателната активност и храненето при възрастни и болни хора.

 

Десислава Танева заяви, че доставянето на уредите е приключване на едно обещание, дадено към клуба преди време и изрази задоволство, че те ще бъдат полза за хората с увреждания в Жеравна. Тя поздрави присъстващите с Националния празник на България – 3 март, и пожела Жеравна и занапред да запази своята автентичност. Председателят на клуба Нено Ненов благодари за поредния жест към неговото родно село. Той припомни, че помещението бе основно ремонтирано с подкрепата на ГЕРБ и изрази своята благодарност за доставените уреди. „Благодарение на партия ГЕРБ, на която казваме голямо благодаря, извършихме ремонт на сградата и ни снабди с най-необходимите уреди за инвалидите. И други неща ще решим с тях, но това ще стане след изборите, когато ГЕРБ получи 130 места в парламента и сами ще решават проблемите, не само нашите, но и на всички”, каза Ненов.

 

Ремонтираното помещение беше открито през август 2013 г. от зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов. За ремонтните дейности бяха заделени около 10 000 лева от субсидията на партията. От партийната субсидия са отпуснати и средствата за рехабилитационните уреди – 3 000 лв.

Още снимки от новината

---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев